Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanca Sofia Kenin, principala favorită, a fost eliminată la Phillip Island Trophy

tenis

Jucătoarea americană de tenis Sofia Kenin (4 WTA, principala favorită) a fost eliminată incredibil duminică, în primul tur al turneului Phillip Island Trophy (WTA 250), care are loc la Melbourne, dotat cu premii totale de 235.238 dolari americani, de australianca de doar 18 ani Olivia Gadecki, o jucătoare cvasi-necunoscută, fără clasament WTA, potrivit Agerpres.

Gadecki s-a impus în trei seturi, 2-6, 7-6 (7/4), 6-4, după două ore şi jumătate de joc, ea reuşind nu mai puţin de 12 aşi (faţă de doar 3 ai americancei) şi făcând 5 duble greşeli (6 comise de Kenin).

Pentru Kenin, care anul trecut a câştigat Australian Open şi a fost finalistă la Roland Garros, este cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei, la fel cum pentru Gadecki este cel mai mare succes de până acum.

În acest an la Australian Open, Sofia Kenin a fost eliminată în turul al doilea tot de o jucătoare mult mai slab cotată, estoniana Kaia Kanepi, în faţa căreia s-a înclinat după doar 65 de minute, cu 6-3, 6-2.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Gadecki va juca în runda următoare cu învingătoarea din partida Greetje Minnen (Belgia, 110 WTA) - Rebecca Peterson (Suedia, 55 WTA).

Aşa cum se ştie, jucătoarea română de tenis Patricia Ţig s-a calificat în runda a doua a turneului Phillip Island Trophy, după ce a învins-o, duminică, pe ucraineanca Lesia Ţurenko, în trei seturi, cu 2-6, 6-2, 6-3.

În schimb, Mihaela Buzărnescu (138 WTA) a fost eliminată după ce s-a înclinat în trei seturi, 7-6 (7/5), 3-6, 3-6, în faţa elveţiencei Jil Teichmann (58 WTA).

România mai are două reprezentante rămase în competiţie la Phillip Island Trophy, Irina Begu (74 WTA) care o va întâlni luni pe rusoaica Anna Blinkova (63 WTA) şi Ana Bogdan (96 WTA) care tot luni va juca împotriva kazahei Zarina Diyas (83 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.