Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanii cu ochii pe România.Influentul senator republican Marco Rubio a transmis i-a spus lui Eugen Tomac că e atent la dezvoltările conflictului din Ucraina

facebook.com
Eugen Tomac

Ochii politicienilor americani e îndreptat acum spre Estul Europei și la dezvoltările care ar putea lua amploare de la conflictul militar din Ucraina. Președintele PMP, Eugen Tomac, aflat în SUA la invitația aliaților din Partidului Republican s-a întâlnit cu influentul senator republican Marco Rubio. Cei doi au discutat despre soluțiile conflictului:

”Întâlnire cu Marco Rubio, vicepreședinte al Comisiei speciale pentru Informații din cadrul Senatului american

Zilele acestea, mă aflu în Statele Unite, la invitația partenerilor din Partidul Republican. Am participat și în acest an la reuniunea organizată la reședința fostului Președinte american, Donald Trump, cu prilejul “Lincoln Day”, unde au fost prezenți mai mulți lideri ai Partidului Republican.

Am avut bucuria de a-l cunoaște și de a avea un schimb de opinii cu senatorul Marco Rubio, vicepreședinte al Comisiei speciale pentru Informații și membru al Comisiei pentru relații internaționale din Senatul Statelor Unite. Am  discutat despre situația din Ucraina, dar și despre riscurile la care este expusă R. Moldova. I-am prezentat oficialului american viziunea mea în ceea ce privește viitorul celei din urmă, în care cred tot mai mult.

Dialogul nostru va continua, senatorul Rubio fiind unul dintre politicienii americani implicați în dinamica proceselor și evoluțiilor ce au loc în această perioadă pe fondul războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei.

În acest context plin de provocări, este esențial să întărim legăturile cu toți prietenii României, iar Statele Unite sunt partenerul nostru strategic cel mai important. Un dialog cât mai activ între oamenii politici români și americani este de încurajat.”, a scris Eugen Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.