Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanii S-AU SĂTURAT! Au început să organizeze PETRECERI unde să se infecteze VOIT cu COVID-19

Twitter
coronavirus SUA

Americanii s-au săturat de pandemia de coronavirus și iau atitudine. După proteste în mai multe state, acum cei din SUA trec la alte metode pentru a atrage atenția autorităților, organizând petreceri unde se pot infecta voit cu coronavirus.

Petrecerile denumite „Vino cu propriul tău coronavirus" sunt organizate de persoane sănătoase pentru a se infecta cu noul coronavirus în speranța că vor grăbi procesul de vindecare și imunizare împotriva lui, relatează The Guardian. Autoritățile atrag atenția asupra iresponsabilității unui astfel de comportament.

Citește și: Primul SMART VILLAGE din România TAIE fața marilor orașe: are APLICAȚIE prin care se pot sesiza probleme legate de COVID-19

Oficialii sanitari din comitatul Walla Walla, Washington au început o campanie împotriva așa-ziselor petreceri cu COVID unde persoane sănătoase stau în preajma celor testați pozitiv pentru a se infecta și a grăbi procesul de vindecare ulterioară. Autoritățile spun că astfel de acțiuni iresponsabile nu fac decât să pericliteze sănătatea publică și nu au niciun efect pozitiv. Marți, 94 de persoane din comitat au fost testate pozitiv cu coronavirus, iar multe dintre ele au fost infectate în urma acestor petreceri, consideră Meghan DeBolt, directoarea departamentului pentru sănătatea comunității, conform România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.