Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanii trec la business: dezvoltatorul american de SMR-uri, NuScale Power anunță redirecționarea resurselor către comercial și proiecte pe termen scurt

smr

NuScale Power, compania americană care dezvoltă tehnologia utilizată la noua centrală SMR de la Doicești anunță mutarea resurselor din zona de cercetare și inovare în zona de comercializare și implementare proiecte. NuScale arată că în vederea eficientizării costurilor, reduce cu aproximativ 28% personalul dedicat.

Vezi și: Polonia nu ezită: undă verde pentru reactoarele nucleare mici

NuScale deține cea mai avansată tehnologie SMR din prezent, fiind singura soluție tehnică aprobată de reglementatorul nuclear din Statele Unite ale Americii.

”Suntem cu ani înaintea competiției”, declară CEO-ul companiei, John Hopkins. Acesta mai spune că ”astăzi, comercializarea tehnologiei SMR este obiectivul nostru cheie, inclusiv punerea în funcțiune pe termen scurt a sistemului”.

Americanii de la NuScale mai spun că se află într-o etapă de tranziție de la Cercetare și Inovare la comercializarea efectivă a soluției SMR, etapă în care se vor concentra pe aspecte strategice ale dezvoltării și consolidării poziției pe piață.

Prin reducerile de personal anunțate, NuScale Power declară că va economisi aproximativ 60 de milioane de dolari, anual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.