Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanul Regis Prograis, noul campion al lumii WBA la categoria super-uşoară

www.news.ro
mănuși box

Boxerul american Regis Prograis a cucerit titlul de campion al lumii la categoria super-uşoară, versiunea WBA, învingându-l prin KO tehnic în repriza a şasea pe belarusul Kiril Relih, în cadrul unei gale care a avut loc sâmbătă seara la Cajundome din Lafayette (Louisiana), informează AFP potrivit Agerpres.

Prograis (30 ani), originar din New Orleans, a disputat cu această ocazie primul său meci pentru titlul mondial. El a obţinut cea de-a 24-a victoria din cariera sa în tot atâtea lupte şi a 20-a înainte de limită.

Relih, în vârstă de 29 ani, care şi-a pus în joc pentru a doua oară centura de campion cucerit în martie 2018, a suferit a treia înfrângere ca profesionist, având în palmares şi 23 de victorii.

În cadrul aceleiaşi gale, filipinezul Nonito Donaire s-a impus prin KO în repriza a şasea în faţa americanului Stephon Young, păstrându-şi titlul mondial WBA la categoria cocoş.

În schimb, titlul mondial WBA la categoria uşoară rămâne în continuare vacant, după ce americanul Robert Easter Junior şi cubanezul Rances Barthelemy au terminat la egalitate meciul disputat sâmbătă seara la Las Vegas (Nevada)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.