Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amorezul Nichita, atacat dur din PSD: Un bărbat prost. Mi-e ruşine că sunt coleg de partid cu el

nichita

Gheorghe Nichita, primarul Iaşului, a ajuns de rânsul lumii cu problemele lui amoroase. Povestea spionării iubitei a făcut înconjurul lumii, astfel încât şi colegilor din PSD a ajuns să le fie ruşine de ruşinea lui.

Deputatul PSD Mădălin Voicu l-a atacat în termeni duri pe colegul său de partid. Acesta spune că Nichita a ajuns un bărbat prost de dragul unei fufe.

"Îl cunosc pe Gigi de 12 ani, dacă nu sunt chiar mai mult. N-am crezut că un personaj ca el să poată ajunge să fie un bărbat prost, pentru că, de fapt, asta este, un fraier. Are şi o uşoară nuanţă de slăbiciune care ţine mai mult de un complex. Nu credeam că un bărbat poate fi atât de fraier - căsătorit, necăsătorit, edil, needil - să ajungă să se compromită şi să cadă într-o patimă vecină cu nebunia, cu erezia. Să faci tu pânde, urmăriri, pentru o fufă... să ajungi să-ţi încalci nişte reguli ale tale şi ale statului... Nu putea să angajeze o firmă particulară de agenţi care să facă serviciile astea? Mi-e şi ruşine că sunt coleg cu el de partid. Omul este praf... o fi şi vreun mare fante de Obor Nichita...", a declarat Mădălin Voicu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.