Cătălin Ivan, dorit din nou în rândurile PSD

Autor: Politic Scan
Publicat: 05-10-2015 11:45

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea este de părere că europarlamentarul Cătălin Ivan este ”un tânăr care trebuie recuperat pentru partid".

Liderul social democrat a promis că va avea o discuție cu Ivan pentru a încerca să îl aducă, din nou, în rândurile partidului.

"Este un tânăr care trebuie să fie recuperat pentru partid (...) înţeleg că are o activitate foarte bună ca europarlamentar. O să am o discuţie cu el. Cu mai multă răbdare şi înţelepciune s-ar putea să aibă un viitor bun în PSD", a spus Dragnea.

În septembrie, Ivan susţinea că lucrurile în PSD par să meargă într-o direcţie bună şi că nu-l mai poate critica pe liderul partidului Liviu Dragnea, întrucât în PSD se discută mai mult de proiecte şi mai puţin despre persoane.

Înainte de aceste declarații, Dragnea a fost ţinta unor critici repetate ale europarlamentarului, Ivan cerându-i şi demisia din funcţia deţintă în PSD.

Cătălin Ivan a fost purtătorul de cuvânt al PSD pe o perioadă îndelungată, însă în urma unor declarații sub formă de atac asupra mai multor membri europarlamentarul a devenit persona non - grata în partid.

Drept urmare, organizaţia PSD sector 1 Bucureşti a decis, în luna, excluderea din partid a lui Cătălin Ivan, pe motiv că acesta ”a continuat acţiunile negative la adresa PSD”, a anunţat preşedintele organizaţiei, Dan Tudorache.