PSD alege (și) în secția specială

Autor: Politic Scan
Publicat: 08-10-2015 11:32

După ce la alegerile prezidențiale PSD-iștii din Guvern au fost acuzați că nu au făcut suficiente secții de vot, pentru alegerile interne care vor avea loc duminică social-democrații au înființat deja o secție specială, ca să fie siguri că toți reprezentanții formațiunii îl vor putea vota pe candidatul unic, Liviu Dragnea.

Anunțul că social-democrații aflați în tranzit prin Capitală duminică vor putea vota la o secție specială înființată în sediul central al partidului a fost făcut deja la nivelul tuturor județelor.

Mândri de o astfel de idee, liderii de la București defilează deja la nivel local cu textul transparenței  și corectitudinii alegerilor.

„Pentru a oferi tuturor membrilor posibilitatea de a vota preşedintele partidului, s-a decis crearea unei secţii speciale în Bucureşti, la sediul central din Sos. Kiseleff, nr. 10. Vestea este de bun augur şi pentru argeşenii care vor tranzita sau se vor afla duminică, 11 octombrie, în Capitală. Această decizie ne oferă şi nouă, membrilor Comisiei Electorale Centrale, posibilitatea de a vota în Bucureşti, unde ne vom afla la lucru. Prin acest scrutin, PSD arată că este un partid puternic, unit, care ţine cont de voinţa tuturor membrilor săi.”, le-a spus deputatul Mircea Drăghici pesediștilor argeșeni.