Predoiu preia oficial conducerea PNL București

Autor: Politic Scan
Publicat: 11-12-2015 16:02

Consiliul Național al PNL a decis vineri, 11 decembrie, unificarea conducerii PNL București, filiala urmând să fie condusă de către prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu.

Predoiu are mandat să prezinte un plan de reforme și să accelereze fuziunea partidului la nivelul Capitalei. În cadrul reuniunii, europarlamentarul Cristian Bușoi a fost prezentat drept candidatul partidului la Primăria Capitalei, fără însă ca propunerea să fie supusă la vot.

În cadrul reuniunii au fost votate și criteriile de integritate pentru viitorii candidați, înregistrându-se doar un vot împotrivă și o abținere.

De asemenea, CN al PNL a decis și unificarea funcțiilor de secretari generali ai liberalilor sub conducerea lui Ilie Bolojan.  Gheorghe Flutur, cât şi Marian Petrache, foști secretari generali ai PNL și PDL,  au devenit prim-vicepreşedinţi PNL.

Cei 700 de participanți la Consiliul Național al PNL au validat și o hotărâre potrivit căreia candidaţii înscrişi în cursa pentru primăriile din teritoriu să fie numiţi preşedinţi unici ai organizaţiilor de partid respective.