Președintele ANAF negociază astăzi cu cei de la Antena Group

Autor: Politic Scan
Publicat: 19-02-2016 10:30

Președintele ANAF, Daniel Diaconescu, a dat curs solicitării transmise de Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, și Mihai Gâdea, director general Antena 3, și i-a invitat pe reprezentanții legali ai grupurilor media pentru discuții vineri, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finanțelor Publice.

La întâlnire vor participa, de asemenea, și reprezentanți ai Cancelariei Primului- Ministru.

Din cauza informațiilor vehiculate în presă în ultimele zile, ANAF a transmis un comunicat pentru a clarifica procedura utilizată pentru a pune în aplicare hotărârea judecătorească definitivă din data de 08 august 2014.

„Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în calitate de organ împuternicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român, proprietar al imobilelor din Șoseaua București-Ploiești nr. 25-27, strada Gîrlei, nr 1B, și strada Gîrlei nr. 1D, a emis în condițiile legii notificările de evacuare către persoanele juridice care își desfășoară activitatea în imobilele confiscate de instanță. Măsura a fost luată în vederea punerii în executare a măsurilor dispuse prin Decizia penală nr. 888/08.08.2014, pronunțată de Curtea de Apel București și rămasă definitivă.  În acest sens, luni, 15 februarie, 4 echipe formate din 11 executori fiscali s-au deplasat la adresele respective, pentru identificarea societăților comerciale înregistrate la Oficiul Național al Registrului Comerțului cu 48 de locații (sedii sociale și puncte de lucru)”, se precizează în comunicatul ANAF.