Denise Rifai, pata de culoare dintr-o campanie cenușie

Autor: Robert Agarici, PoliticScan
Publicat: 19-05-2016 18:28
Actualizat: 19-05-2016 19:54

Fără doar și poate, din cauza legii finanțării partidelor, campania privind alegerile locale din acest an este cu mult mai puțin spectaculoasă decât în anii precedenți. În această campanie cenușie, pata de culoare este dată de emisiunea electorală „Ora primarului”, moderată de Denise Rifai.

Deși în teorie, ideea de a avea invita zilnic câte un candidat este lăudabilă, lucrurile suferă o transformare radicală în practică. În continuare veți putea găsi cele mai memorabile momente, marca Denise Rifai.

Fără a păstra o ordine cronologică, începem cu emisiunea în care moderatarea l-a avut invitat pe candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare. Moderatoarea îl chestionează pe candidat cu privire la sensul sloganului de campanie al acestuia: „Tu cu mine suntem 1”.  Ce a ieșit, puteți vedea în clipul video de mai jos.

Continuăm cu aceeași ediție a emisiunii, în care Rifai îi adresează o altă întrebare existențială lui Nazare. Mai precis, moderatoarea îl întreabă pe candidat „Ce este acela un document?” Pentru a afla răspunsul, urmăriți înregistrarea de mai jos.