Cătălin Tolontan, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis: Ce a putut să zică la Cotroceni

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 27-05-2016 15:25
Actualizat: 28-05-2016 09:14

Cătălin Tolontan a explodat la adresa lui Klaus Iohannis și a lansat un atac și o serie de ironii fără precedent la adresa președintelui. Jurnalistul spune că discursul lui Iohannis de după ședința CSAT nu e unul reprezentativ pentru președintele României. Ba mai mult, Iohannis ar fi vorbit în numele CSAT, nu în numele românilor, așa cum se aștepta.

”A vorbit președintele? Eu am văzut că a venit un domn impozant care a folosit diateza pasivă și impersonalul. Și eu sunt la Cotroceni și tot aștept să vorbească președintele. Încă îl așteptăm pe președintele României, în curte la Cotroceni, să vină să vorbească. A venit un domn extrem de civilizat, care a citit niște lucruri, rar, apăsat, dar nu am înțeles mesajul. Stăm cuminți, lângă gard, și așteptăm, la Cotroceni, ne uităm în sus, ca la desene animate.

Citește și: Cum arată femeia care a cheltuit o avere ca să-și scoată 6 coaste: E de meserie electrician / VIDEO 18+

Domnul acela a vorbit în numele CSAT, nu în numele românilor. Eu încă îl aștept pe președintele românilor la Cotroceni, vorbesc serios. Vreau să vină președintele să prezinte punctul de vedere cetățenilor săi. A venit acest domn din partea CSAT și a plecat, eu voiam să îi adresez întrebări. Credeți că pleacă președintele mai devreme azi la Sibiu? Eu nu cred!

Cetățenii României îl așteaptă pe președintele lor să le explice ce a făcut statul, nu neapărat să le ceară scuze, nu-i sugerez eu ce să spună. Îl așteptăm cu foarte multă răbdare!”, au fost cuvintele extrem de tăioase ale lui Cătălin Tolontan la Antena 3.