EXPLOZIE în Bucureşti: Mai multe victime/ UPDATE

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 05-06-2016 12:46
Actualizat: 05-06-2016 13:22

O explozie puternică s-a produs duminică, în zona străzii Valea Cascadelor din Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit Antena 3, cel puţin şase persoane ar fi suferit arsuri grave. Mai multe maşini de la pompieri şi SMURD se îndreaptă spre locul exploziei.

UPDATE 1: O butelie a explodat duminică în jurul orei 12.40 în cartierul Valea Cascadelor din Sectorul 6. Astfel, o butelie instalată la una dintre tarabele din târgul de vechituri a explodat. În urma exploziei a fost iscat un incendiu, potrivit b365.ro.

La faţa locului au ajuns 8 ambulanţe SMURD, trei autospeciale de stingere şi una de descarcerare, potrivit reprezentanţilor ISU.

Din primele informaţii este vorba de şase victime care au suferit arsuri de gradul 2.

UPDATE 2: Potrivit unui martor, au fost în total trei explozii puternice, urmate de incendiu. Trei dintre răniţi erau conştienţi, chiar dacă aveau arsuri pe membre şi pe spate.

UPDATE 3: Numărul răniţilor a ajuns la opt. Victimele au fost transportate la Spitalul Floreasca, Spitalul de Arşi şi Spitalul Universitar. Una dintre victime este în stare gravă, cu arsuri ale căilor respiratorii.