O vedetă, implicată într-un accident rutier după ce soţul a anunţat divorţul pe Facebook

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 15-06-2016 23:23
Actualizat: 16-06-2016 00:57

Asta nu s-a mai văzut până acum. O vedetă din lumea muzicii a fost implicată într-un accident rutier imediat după ce soţul ei a anunţat pe Facebook că va divorţa.

Cristina Spătar este cea implicată în accidentul de circulaţie, iar soţul ei, Alin Ionescu a postat pe facebook evenimentul. Alin Ionescu a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apar două maşini grav avariate în urma unui accident de circulaţie. Alături de imagine, omul de afaceri a postat şi un mesaj prin care anunţa pe toată lumea că soţia lui este bine. "Si daca tot o sa apara la stiri... Cristina e bine. Nu este vina ei. Si s-a intamplat in fata bisericii...", a scris Alin Ionescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu, dezvăluiri incendiare despre Laura Codruţa Kovesi şi Coldea: 'Stăteau pe la uşi'

Mesajul lui a fost intens criticat de prietenii virtuali. "Tu esti tot mai impertinent ! este mama copiilor tai , pe care tu sustii ca ii iubesti ! Cand te au luat la puscarie, trebuia sa ii posteze si Doamna Spatar, un articol identic! @ natiune , natiune, nu este vina Sotului , catusele il strang un pic, dar biserica era dupa colt .." Dintr un om care pareai linistit, a iesit dihania la suprafata! Stai usor ca nu au intrat zilele in sac, si Dumnezeu e si maine si poimaine, tot acolo ! Vai de copii pe care ii ai, si vad/aud cum tatal lor face misto de accidentul mamei lor! :((((((", i-a scris o tanara pe pagina de Facebook. In replica, omul de afaceri a spus ca este o simpla constatare. "A fost o constatare. E presa aici si oricum o sa dea la stiri. Vezi-ti de treaba ta si lasa rautatea. Eu pentru arest i am multumit lui Dumnezeu. Altfel ajungeam in spital. Dar lumea vorbeste, pacat ca nu aveti viata voastra. Cred ca e foarte trist. Multumesc oricum!", a scris Alin.

Citeşte şi: Veste uriaşă pentru români: Decizia istorică a ministrului lui Dacian Cioloş

Dar ce se întâmplase în urmă cu foarte puţin timp? Alin Ionescu tocmai anunţase că divorţează de Cristina Spătar.