Mesaj ironic al celor din PSD pentru cei nou veniţi de la UNPR: 'Le urez 'bun venit'

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 27-06-2016 22:57
Actualizat: 27-06-2016 23:39

Liderul Grupului senatorial PSD si Presedinte al Consiliului National PSD, Mihai Fifor, ii felicita pe senatorii Ionel Agrigoroaei, Dan Ionita, Ion-Simeon Purec, Lucian Iliescu, Dumitru Bujor, Marin Burlea si Liviu Bumbu pentru decizia de-a se alatura Grupului PSD.

“Incepand de astazi, Grupul PSD, care avea 55 de membri, a ajuns la 62 de senatori. Le multumesc noilor mei colegi si ii asigur ca impreuna vom legifera, ca si pana acum, doar in interesul alegatorilor!“, a precizat Mihai Fifor, Liderul Grupului PSD.

Dumitru Bujor a fost ales parlamentar de Bacău. Octavian Liviu Bumbu este Senator ales in Neamt. Senatorul Ionel Agrigoroaei a fost ales in colegiul uninominal 1, din Iasi. Dan Ionita este parlamentar ales in colegiul uninominal 3 din Circumscripţia electorală nr.31, Prahova. In timp ce Ion-Simeon Purec este parlamentar ales in colegiul uninominal 2 din Circumscripţia electorală nr.11, Caraş-Severin. Lucian Iliescu a fost ales senator de Giurgiu, iar Marin Burlea, este senator de Iasi.

Este primul plen al Senatului cand un numar atat de mare de parlamentari a decis sa faca anuntul public privind trecerea la un Grup parlamentar.

In urma anunturilor facute in plenul Senatului, Grupul UNPR a fost desfiintat, ca urmare a rămânerii unui număr mai mic de șapte parlamentari ai acestui grup, comform articolului 16, aliniatul 2, din Regulamentul Senatului, conform unui comunicat de presă.