SURSE - Adio, UNPR: PSD racolează un număr RECORD de deputați

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 28-06-2016 07:55
Actualizat: 28-06-2016 11:03

UNPR a fost în centrul atenției după alegerile locale, când a încercat să negocieze atât cu PSD, cât și cu PNL. După ce au rupt protocolul cu PSD și au fost la un pas de o alianță/fuziune cu PNL, ”fratele mai mare” de la PSD s-a supărat și au început racolările.

Citește și: SURSE - PSD DEZINTEGREAZĂ UNPR: scurgeri MASIVE

Citește și: DEMISII pe bandă rulantă în UNPR: pierd 7 senatori/ UPDATE

În Senat, PSD a racolat șapte senatori UNPR dintr-o singură lovitură, acțiune ce a condus la distrugerea grupului UNPR din Camera superioară.

Surse din PSD ne-au precizat că acțiunea de racolare nu se oprește aici și astăzi va începe ofensiva la Camera Deputaților. Sursele noastre susțin că peste 15 deputați UNPR vor trece în barca PSD.

Racolările din Senat și Camera Deputaților vor distruge UNPR, care trebuie să se teamă acum și de liberali. Surse din PNL ne-au explicat că nu se va mai ajunge la nicio fuziune cu progresiștii, în schimb și PNL va racola tot ce se poate de la UNPR.

Celor de la UNPR nu le mai rămâne să negocieze decât pentru majoritățile din Consiliile Județene, dar și aici PSD a gândit strategic. Racolează deputați și senatori care au influență asupra consilierilor județeni și este posibil ca aceștia să treacă peste capul conducerii centrale.