Televiziune GRATIS pentru toţi românii, începând de AZI

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 01-07-2016 11:28
Actualizat: 02-07-2016 11:27

Seenow, primul serviciu online de live TV si Video on Demand din România, va oferi începând cu 1 Iulie doar conţinut gratuit utilizatorilor săi, serviciul renunţând cu totul la a mai oferi conţinut contra cost, potrivit Revistei Capital.

Din oferta de conţinut vor face parte mai mult de 30 de canale tv live şi emisiunile înregistrate ale acestora într-o selecţie făcută de specialiştii Seenow.

Tăriceanu a dat în mintea copiilor. Preşedintele Senatului a ajuns la spital

Monetizarea serviciului se va face prin livrarea de clipuri pubicitare într-o manieră care să nu sâcâie utilizatorii.  Seenow îşi propune în acest fel să fie şi mai aproape de baza mare de utilizatori români pe care a câştigat-o în anii de la lansarea din decembrie 2011, atât din ţara cât şi din străinătate, şi să le ofere acces neingrădit la o selecţie de programe de ştiri, muzică, emisiuni generaliste şi canale radio.

Clipe de GROAZĂ pentru Alina Petre. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a mers direct la Poliţie

Astfel, începând de vineri 1 Iulie utilizatorii Seenow nu vor trebui să facă altceva decât să acceseze serviciul prin intermediul site-ului web www.seenow.ro şi a aplicaţiilor disponibile în toate app-store-urile relevante (Android, Apple, Windows, Samsung, Philips, s.a.).

Ce salarii au cei mai bogați bugetari din România: Un salariu valorează cât o mașină

Cât câștigă vedeta Antenei 3, Oana Stancu: Suma este FABULOASĂ

ISIS a publicat harta TERORII: Care sunt zonele cu risc MAXIM de atac