Au fost prinşi la furat: Cei mai tari jucători și jucătoare de tenis s-au făcut de râs la Wimbledon

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 05-07-2016 17:28

Momente incredibile petrecute la cel mai mare turneu de tenis al lumii. Cei mai mari jucători de tenis au fost prinşi la furat la turneul de la Wimbledon.

Şi ce au furat sportivii? Prosoapele. Nu! Nu e nicio glumă. Novak Djokovic si Serena Williams sunt liderii mondiali la tenis, dar şi la furat prosoape. Pentru fiecare editie a turneului de la Wimbledon se fabrica aproximativ 6000 de prosoape, dintre care doar 20% sunt recuperate. Unul dintre jucatorii identificati de organizatori este chiar numarul 1 mondial in clasamentul ATP, Novak Djokovic, care a si recunoscut: “Va spun de pe acum, planuiesc sa las jumatate din bagaj gol sau poate chiar pe tot ca sa iau cu mine prosoape de la Wimbledon. Folosesc scuza ca e prea cald si transpir. Dar, de fapt, doar mai bag un prosop in geanta”, a declarat Novak Djokovic inainte de startul turneului, conform gsp.ro.

Citeşte şi: Oficial rus, huiduit la aeroport: 'Porcule, du-te acasă' / VIDEO

Si Andy Murray (2 ATP) admite ca ia prosoapele puse la dispozitie de organizatori: “In mod normal, iau cate un prosop pe zi pentru a-l da cuiva din staff-ul meu. Nu le pastrez eu, dar sotiei mele ii plac foarte mult. Cred ca sunt de foarte buna calitate”, a spus Murray. In ceea ce priveste circuitul feminin, organizatorii le-au identificat pe surorile Williams, dar si pe Eugenie Bouchard (48 WTA). “Am multe prosoape acasa luate de la Wimbledon. Fac asta din 1997. Am unele luate si din circuitul masculin”, a explicat Venus Williams (8 WTA).

Citeşte şi: Primăriile vor putea BENEFICIA de imobile confiscate

Nici Eugenie Bouchard nu s-a ferit sa recunoasca: “Toata lumea vrea un prosop, mereu plecam cu ele de pe teren. Iau cat mai multe. Secretul e ca atunci cand meciul tau e amanat din cauza ploii, cand revii pe teren primesti inca doua prosoape”, a declarat Bouchard. Prosoapele recuperate de organizatori sunt spalate si vandute in scop caritabil la finalul turneului.