Decizie RADICALĂ luată de Hillary Clinton şi Donald Trump

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 08-07-2016 17:27
Actualizat: 08-07-2016 17:29

Cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din SUA, Hillary Clinton şi Donald Trump, şi-au anulat vineri întâlnirile electorale în urma atacului armat de la Dallas, soldat cu moartea a cinci poliţişti şi rănirea altor şapte, transmite AFP.

''Este un atac contra ţării noastre'', a declarat candidatul republican Donald Trump într-un comunicat, denunţând ''atacul oribil, de tipul unei execuţii, contra a 12 poliţişti din Dallas, dintre care cinci au murit şi şapte au fost răniţi''.

Citește și: S-au călcat în picioare pentru a intra în McDonald’s‎: Imagini INCREDIBILE

Echipa de campanie a lui Trump a anunţat anularea deplasării acestuia la Miami (sud-estul SUA) ''ca urmare a evenimentelor tragice de la Dallas''.

''Plâng pentru poliţiştii ucişi în timp ce îşi făceau datoria sfântă pentru a proteja manifestanţi paşnici, pentru familiile lor şi toţi cei care servesc alături de ei'', a scris la rândul său Hillary Clinton pe Twitter, într-un mesaj personal semnat 'H'.

Citește și: Iată cât de importantă e ora la care mănânci: Efectele sunt vitale

Candidata democrată urma să se deplaseze în statul Pennsylvania (estul SUA) alături de vicepreşedintele Joe Biden. ''Ca urmare a evenimentelor tragice de la Dallas, evenimentul prevăzut împreună cu vicepreşedintele Biden a fost amânat'', a precizat echipa de campanie a lui Hillary Clinton.

Oraşul Dallas (statul Texas) a fost joi noaptea scena unui atac coordonat soldat cu moartea a cinci poliţişti, în cursul unei manifestaţii de comemorare a americanilor de culoare ucişi de poliţişti în SUA, scrie agerpres.ro.

Citește și: REVOLUȚIE în medicină: A fost inventat lipiciul chirurgical