Un europarlamentar anunță sondajul care terifiază Europa

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 28-07-2016 13:13
Actualizat: 28-07-2016 13:23

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a făcut public în România sondajul care aruncă groaza în europeni. Potrivit lui Rebega, un sondaj făcut recent în Marea Britanie de Channel 4 a dezvăluit ce își doresc cu adevărat migranții. ”Un sfert dintre ei au răspuns: „Ne-am dori să nu trebuiască să respectăm legile acestei țări, ci legea șaria. Vrem să avem zonele noastre în care să putem lua singuri hotărâri. 60% dintre cei 1.000 de intervievați spun că NU ar anunța poliția dacă ar afla că o persoană cunoscută are relații cu susținători sau membri ISIS.

Ancheta a dezvăluit că 4% dintre respondenți au afirmat că simpatizează cu cei care participă la atacuri sinucigașe pentru a lupta împotriva injustiției”, spune europarlamentarul pe blogul său, într-o postare intitulată      ”De ce ți-e frică, nu scapi! Ce își doresc cu adevărat migranții?”

Vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății extrage și niște concluzii din acest sondaj: ”De ce ți-e frică nu scapi, așa spune o veche zicală românească care pare să se adeverească și în cazul temerilor mele. Cred că aceste rezultate ridică întrebări profunde pentru societate, dar mai ales pentru regândirea mult mai viguroasă a politicilor viitoare de integrare”.

Parlamentul European nu este responsabil de conținutul acestui articol. Articolul este subvenționat din bugetul 400 al Grupului ENL.