Dezvăluri despre regimul all-inclusive. Ce s-ar întâmpla în bucătării

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 31-07-2016 15:17

Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optând pentru acesta atunci când merg în vacanţe, la odihnă. Însă tot mai multe detalii ies la iveală despre ce se întâmplă cu adevărat în bucătăria hotelurilor "All Inclusive".

Vezi și: Ponta 'mobilizează' PROPAGANDA: Tapalaga, Ene Dogioiu, Guran - șo pe ea!!!!

Un bucătar şef, din cadrul unui hotel de cinci stele, a dezvăluit mai multe lucruri şocante despre cum funcţionează sistemul „All Inclusive” şi ce face angajatorul, dar şi bucătari angajaţi, pentru a economisi bani:

1. În general, în calitate de carne roşie folosim carnea de curcan. Aceasta are o textură moale, elastică, astfel încât poate fi prăjită de mai multe ori.

2. În loc de păstrăv și alți pești se furnizează carne de :::::::::

CONTINUAREA AICI