Adrian Năstase a răbufnit: atac virulent la jurnalistul Radu Banciu

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 03-08-2016 11:10

Între fostul premier Adrian Năstase și jurnalistul Radu Banciu este un război mai vechi, care reizbucnește de fiecare dată când unul are un prilej de a lansa atacul. Năstase îl atacă pe Radu Banciu, într-o postare pe blog, iar ca poză de articol a pus o fotografie cu un cap de porc, porecla pe care adversarii i-au lipit-o lui Radu Banciu.

”In emisiunea „Lumea lui Banciu”, din 1 august, la rubrica „Mortul zilei”, Banciu anunta, cu eleganta cunoscuta: „in aceasta perioada de sfinte vacante…, NE TARAM SI NOI de la un mort la altul: moartea Reginei Ana a Romaniei…”

Ceea ce mi se pare interesant, este faptul ca, de la o vreme, Banciu foloseste PLURALUL DE MAJESTATE  atunci cand vorbeste despre el insusi. Mi se pare o dovada de aroganta, nu? – mai ales cand anunta decesul Reginei Ana.

Exista insa  si o alta posibila interpretare: urmand exemplul Antenei 3, emisiunea de la B1 tv sa fie realizata de doi moderatori – Radu si Ban-Chu. In aceste conditii, formula „NOI” este explicabila”, scrie Adrian Năstase, pe blog.