Percheziții DIICOT la traficanți de droguri. Cinci persoane au fost duse la audieri

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 18-08-2016 14:18

Mai multe plante de cannabis au fost ridicate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Teleorman şi de poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT, în urma a trei percheziţii domiciliare efectuate joi dimineaţă, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, informează agerpres.ro

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor DIICOT - BT Teleorman, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza comunei Dracea şi una în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Atac dur la Casa Regală: E detestabil să profiți de moartea Reginei Ana


În urma acţiunii, la una dintre locaţiile percheziţionate din comuna Dracea a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din plante cu dimensiuni cuprinse între unu şi doi metri. Întreaga cantitate a fost ridicată de poliţişti.

Imaginea care a șocat LUMEA: Adevărata faţă a războiului din Siria / FOTO & VIDEO +18


În baza mandatelor de aducere, cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT - BT Teleorman, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale.