Un bărbat a înjunghiat două persoane în SUA și a strigat 'Allah akbar'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 23-08-2016 19:24
Actualizat: 23-08-2016 20:27

Un bărbat din statul american Virginia a fost arestat pentru înjunghierea a două persoane, atac în care a strigat 'Allah akbar' şi care este investigat acum de către FBI, a anunţat poliţia locală, relatează Reuters.

Wasil Farooqui, 20 de ani, din comitatul Roanoke, statul Virginia, este suspectat că a atacat la întâmplare sâmbătă, cu un cuţit, un bărbat şi o femeie în timp ce aceştia intrau într-o clădire de apartamente din Roanoke, a anunţat poliţia locală.

Citește și: Două femei s-au certat timp de 8 ore și au murit de epuizare / FOTO

Cei doi au fost grav răniţi. Bărbatul s-a luptat cu atacatorul, care a strigat 'Allah akbar,' se arată într-un comunicat al poliţiei, datat luni şi postat marţi online.

Poliţia l-a arestat pe suspect când acesta s-a prezentat rănit la camera de gardă a spitalului de urgenţă din Roanoke, 320 km sud-vest de Washington. El a fost identificat de victime, care fuseseră aduse la acelaşi spital.

Citește și: STUDIU Donald Trump si Hillary Clinton au profil de… psihopat

Poliţia a contactat Biroul Federal de Investigaţii (FBI) în legătură cu atacul. Adam Lee, agent special al Diviziei Richmond a FBI, a declarat că agenţia federală cooperează cu poliţia în acest caz.

'Nu pot să discut detalii privind investigaţia în această etapă, dar doresc să asigur comunitatea că lucrăm pentru a determina natura incidentului', a afirmat el. Farooqui este cercetat pentru două capete de acuzare de vătămare intenţionată gravă, transmite agerpres.ro.

Citește și: Lângă Palatul Parlamentului se montează un tobogan acvatic lung de 330 de metri