Alegeri SUA 2016: Ce diferență arată cel mai nou sondaj între Hillary Clinton și Donald Trump

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 26-08-2016 07:28

Hillary Clinton a întrunit 51% din intenţiile de vot pentru alegerile prezidenţiale americane, faţă de contracandidatul său Donald Trump, care nu reuşeşte să se restabilească după o vară dificilă, potrivit unui sondaj de opinie publicat joi, relatează AFP, citează agerpres.ro

Candidatul republican la Casa Albă a fost creditat cu 41% din intenţiile de vot ale americanilor care se vor prezenta la urne în noiembrie, se arată într-un studiu al Universităţii Quinnipiac.

EXPLOZIE la un centru sportiv din Belgia: Cel puțin cinci victime / FOTO


În prezenţa unor terţi candidaţi, democrata Hillary Clinton rămâne de asemenea în frunte cu 45% faţă de 38% pentru Donald Trump, fiind urmaţi de candidatul Partidului Libertarian Gary Johnson (10%) şi candidata Partidului Verzilor, Jill Stein (4%), marja de eroare fiind de 2,5%.

Traian Băsescu, mesaj ciudat în miez de noapte: 'Ponţi şi Tăriceni'


În medie, Hillary Clinton este creditată cu 47,7% din voturi faţă de 41,7% pentru Donald Trump, potrivit site-ului Real Clear Politics. Trei sondaje realizate de la începutul lunii august o creditează pe candidata democrată cu 50% din intenţiile de vot. Ea îşi menţine de asemenea avansul în toate sondajele care îi includ pe ceilalţi doi candidaţi Gary Johnson şi Jill Stein.