Un fotbalist transferat pe milioane, depistat pozitiv cu COCAINĂ

Autor: Andrei Radu
Publicat: 04-09-2016 14:58

La 12 ani de la cazul lui Adrian Mutu, un nou fotbalist a fost depistat pozitiv cu cocaină! Jucătorul ecuadorian Jose Angulo a picat testul antidoping susținut pe 20 iulie la fosta sa echipă, Independiente del Valle, anunță cotidianului spaniol Diario Record.

Citește și: Cine este noul căpitan al lui Dinamo și ce spune tradiția

Vestea-bombă vine după ce fotbalistul tocmai fusese transferat de spaniolii de la Granada în schimbul a 4 milioane de euro. Informația a fost confirmată şi de oficialii Granadei, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul echipei. "Confederaţia Sud-Americană de Fotbal (CONMEBOL) ne-a înştiinţat că rezultatul probei B în cazul fotbalistului Jose Angulo a confirmat depistarea substanţelor interzise în corpul acestuia", au scris spaniolii pe site.

Angulo riscă o suspendare de doi ani. Șefii Granadei nu au stat pe gânduri și, după aflarea veștii, au luat decizia de a-l suspenda pe ecuadorian până la efectuarea probei B.

Jose Angulo s-a alăturat formaţiei antrenate de Paco Jemez în luna august. Acesta a fost adus de la clubul ecuadorian Independiente del Valle, finalista din acest an a Copei Libertadores. Fotbalistul de 21 de ani nu a jucat niciun minut până acum pentru Granada.