Summit-ul G20, supravegheat de cea mai frumoasă gardă de corp din lume - FOTO

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 09-09-2016 14:46

La summit-ul G20 au participat toți liderii lumii, însă atracția evenimentului a fost, de fapt, o gardă de corp. Pe numele ei Shu Xin, femeia a făcut parte din ecgipa care a asigurat paza la marea întrunire. Rețelele de socializare din China au catalagat-o drept cea mai frumoasă gardă de corp.

În timp ce liderii mondiali s-au întâlnit pentru a dezbate subiecte importante în Hangzhou, rețelele de socializare din China au fost concentrate mai mult pe bodyguard-ul care le-a atras atenția tuturor.

Citește și: 'Angelina Jolie a Kurdistanului', ucisă într-o confruntare cu ISIS

Utilizatorii de pe internet au indentificat-o pe femeie ca fiind un soldat în Armata Populară de Eliberare. De asemenea, se pare că ea s-a născut în anii 1990, este din orașul Guiyang, însă acestea au fost singurele informații dezvăluite. Notorietatea lui Shu a survenit ca urmare a unei poze în care apărea în timp ce își făcea datoria la adunarea G20. Se presupune că Shu îl păzea pe Prim-ministrul italian Matteo Renzi. În 2013, ea a fost nominalizată în topul celor mai frumoase zece femei soldat din China. Presa chineză menționează faptul că în timpul liber, acesteia îi place să cânte și să danseze, anunță stirileprotv.ro.