Andrei Vochin: Și Reghecampf e vinovat de situația fotbalului românesc

Autor: Andrei Radu
Publicat: 19-09-2016 15:43

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, l-a atacat pe Laurențiu Reghecampf, cel care a spus după 1-0 cu ACS Poli că nu îi pasă dacă echipa sa joacă spectaculos, ci vrea să câștige.

Citește și: Iordănescu s-a transferat SINGUR la Steaua: Am semnat fără ca tata să știe

"Spectatorii care nu mai există în tribună, nu mai există și pentru că fiecare antrenor vine să ne spună că țelul lui era să câștige cele trei puncte.

În ziua de astăzi, ca să ai suporterul la stadion, trebuie să îi oferi ceva condiții. Un joc bun, un rezultat bun și o întrecere cu miză.

Meciul ACS Poli - Steaua nu a avut niciun fel de istorie. Singura bornă importantă e că Steaua deschide scorul repede, iar greșeala vine de la căpitanul echipei adverse, de la care te aștepți să regleze lucruri acolo", a spus Vochin la DolceSport.

"Obiectivul nostru era să câștigăm cele tei puncte. Nu am impresionat?Asta e părerea dumneavoastră, dar credeți că trebuie să impresionăm pe cineva? Cred că cel mai important lucru e să câștigăm cele trei puncte.

Nu mă interesează dacă am impresionat sau nu pe cineva. Nu îmi dă nimeni niciun premiu și nu mă felicită nimeni dacă jucăm frumos și nu câștigăm", a spus Reghecampf la conferință, conform gsp.ro.