Daum nu-l va mai chema pe Sânmărtean la națională: Reacția fotbalistului

Autor: Andrei Radu
Publicat: 21-09-2016 20:25

Christoph Daum i-a dat cea mai proastă veste lui Lucian Sânmărtean. Selecționerul l-a anunțat pe fotbalist că nu va mai intra în vederile sale pentru meciurile echipei naționale.

Sânmărtean a avut, însă, o reacție extrem de elegantă. Mijlocașul celor de la Pandurii s-a arătat foarte încântat de atitudinea pe care a avut-o noul selecționer.

Citește și: Christoph Daum, răspuns dur după acuzaţiile lui Gică Hagi: Ce i-a transmis neamţul

"Am vorbit cu domnul Daum, mi s-a părut foarte corect. Am avut o discuție imediat după EURO 2016, când eu nu știam ce o să fac, nici dacă voi mai continua. Mă gândesc că e destul de greu să te mai bazezi pe un jucător de 37 de ani. Trebuie să dea posibilitatea celor tineri să vină din urmă și să ducă naționala mai departe. Înțeleg această situație. A fost foarte galant, foarte fair-play.

Mi-a plăcut foarte mult abordarea lui, nu știu dacă vreun antrenor român m-ar fi sunat vreodată să-mi mulțumească pentru tot ce am făcut pentru echipa națională și să-mi explice că nu va mai apela la serviciile mele.

Nici eu nu mă mai așteptam să mai fiu convocat, odată ce am avut discuția cu el. Apreciez modul său de a discuta și mai ales că a fost inițiativa lui să stea de vorbă cu mine. Are respectul meu și aprecierea și îi doresc foarte mult succes la echipa națională. Cu toții avem nevoie ca echipa asta să se califice”, a declarat Lucian Sânmărtean la DigiSport.