Gigi Becali JUBILEAZĂ după ce Guvernul a scos Steaua la licitație: 'Nu vă jucați cu Becali'

Autor: Andrei Radu
Publicat: 23-09-2016 18:49

Gigi Becali nu a căzut la pace cu Armata în privința recuperării palmaresului și emblemei clubului Steaua, iar Guvernul a decis scoaterea la licitație a brandului. Vestea i-a dat aripi patronului roș-albaștrilor, care a salutat hotărârea Executivului. Gigi Becali a anunțat la B1 TV că nu va participa la licitație din cauza prețului de 3,69 milioane de euro pe an, pe care îl consideră mare. Patronul FCSB așteaptă ca prețul să mai scadă.

Citește și: EXCLUSIV STIRIPESURSE.RO anunță STIREA ANULUI în România: O mare televiziune se VINDE

”Guvernul face dreptate. Voi nu vă jucați cu Becali. Nu mă duc la licitație că nu am și nici nu dau atâția bani. Marca Steaua valorează cât produce. Să dau un exemplu, 7 lei, plus încă un leu pentru efortul depus. Ei puteau să vândă marca și în 2004, nu i-am oprit eu. Nu le-am adus o pagubă că am folosit marca, ba dimpotrivă, le-am făcut imagine. Puteau să vândă produse datorită imaginii pe care le-am făcut-o. Puteam să le zic eu: "Dați-mi și mie din banii ăia pe care îi luați că v-am făcut eu imagine."

Ca să-i dai o valoare, trebuie să i-o dai pe aia de piață. De ce luați bani de la bugetul statului ca să funcționați? De ce 7 mărci pe care scrie Steaua sunt pe pieptul la vreo 20 de discipline sportive și voi produceți doar pagubă statului român?

Dacă nu vine nimeni la licitație, o să scadă cu 20%, și tot așa, și după aia se ajunge la negociere directă. Dacă scade prețul, vedem...", a spus Becali.