Forța Națională acuză PRU și Alianța Noastră că sunt ”partide bidon”

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 26-09-2016 17:43
Actualizat: 26-09-2016 18:23

Partidul Forța Națională a lansat astăzi un atac dur la adresa PRU și a partidului Alianța Noastră România a lui Marian Munteanu acuzându-le că sunt ”partide bidon”.

Forța Națională ”consideră că în România sistemul politic e putred pentru că a fost infiltrat de reprezentanții unor cercuri de putere străine, reprezentanți ai multinaționalelor, ONG-urilor și ai decidenților la nivel mondial care fac politica României și care, recent, au dat ordinul importului de imigranți non-UE. Partidele mari sunt controlate astfel fie prin infiltrați, fie prin șantajarea celor corupți care populează aceste partide cu scopul precis de a fi masă de manevră”.

Citește și: Noua tehnologie prin care citești cărțile fără să le deschizi

Mai mult, Forța Națională atrage atenția că ”se încearcă compromiterea din fașă a curentului patriotic, naționalist și suveranist. Metoda folosită este cea a inventării de partide tip bidon cu discurs naționalist, în care sunt dirijați politicieni compromiși, cu probleme în justiție sau cu trecut controversat, care sunt total controlabili, cu scopul de a disipa potențialul de vot al acestui curent pentru ca aceste formațiuni politice să nu treacă pragul electoral, iar câștigătorii să fie, în urma redistribuirii, tot partidele mari. Este adevărat că în partidele acestea care practică naționalismul de fațadă sunt atrase și persoane de bună credință care cred că în acest fel slujesc niște principii patriotice când, de fapt, fac jocurile ascunse ale partidelor mari”.

Secretarul General al Forței Naționale, Mircea Găinușă, spune că ”în felul acesta, sistemul putred caută să otrăvească patriotismul în România și să îl supună acelorași interese anti-naționale pe care le servesc și partidele mari. Toți cei care cred în idealurile naționale trebuie de aceea să fie atenți să nu se lase păcăliți de marionetele care vorbesc în numele patriotismului dar care, de fapt, sunt slujitorii sistemului putred și au ca rol distrugerea naționalismului românesc”.

Citește și: Locurile de pe Pământ în care oamenilor nu li se permite accesul

Ca urmare, se spune în comunicatul de presă al formațiunii, ”Partidul Forța Națională, singurul partid românesc patriotic independent, recunoscut și susținut la nivel european, format din oameni noi, necompromiși, se adresează tuturor românilor care cred în ideea națională, în renașterea și în salvarea României și îi invită să i se alăture pentru a consolida o mișcare naționalistă autentică în interesul națiunii noastre”.

Citește și: SCANDAL la Moscova: Operele de artă ale unui american au fost stropite cu urină