Bărbat dat dispărut, după un incident pe Dunăre

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 29-09-2016 08:48

ompierii tulceni vor relua, joi dimineaţa, căutările unui bărbat din judeţ care a fost dat dispărut în noaptea de miercuri spre joi, după ce a căzut în Dunăre, în apropiere de localitatea Nufăru. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Angela Tulceanu, bărbatul se afla într-o barcă alături de un prieten, atunci când, la kilometrul 107 al Dunării, barca s-a lovit de pietre. 

"Barca s-a lovit se pare de pietre, iar în urma impactului, cei doi pasageri au căzut în Dunăre. Unul dintre ei a reuşit să ajungă pe un ponton de acostare din apropiere, unde i s-a acordat primul ajutor şi de unde s-a sunat la numărul unic de urgenţă 112', a declarat pentru AGERPRES reprezentanta ISU Delta.

Întâlnire de gradul zero: Decizia luată de țările OPEC a făcut bursele să explodeze


Lucrătorii ISU Delta, cei ai Gărzii de Coastă şi ai Căpităniei Zonale a Portului Tulcea au efectuat primele misiuni de căutare-salvare a bărbatului dat dispărut în apele Dunării încă din noaptea de miercuri spre joi, însă corpul acestuia nu a fost găsit. 

ISU Delta va relua joi dimineaţa misiunea de căutare-salvare a bărbatului dat dispărut. 

Cercetările privind circumstanţele în care s-a produs evenimentul sunt efectuate de Poliţia Transporturi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.