Doi invitați s-au luat la bătaie, în direct, la tv: Ce ARME au folosit în încăierare - VIDEO

Autor: Andrei Radu
Publicat: 01-10-2016 09:19

Scene incredibile au avut loc în platoul unei emisiuni TV din Egipt. Un imam, invitat în cadrul unei emisiuni, a fost atacat cu un pantof de un alt bărbat prezent la dezbatere, pentru că și-a exprimat părerea despre purtarea de către femei a vălului islamic.

Citește și: INCENDIAR S-au luat la BĂTAIE în timpul emisiunii: 'Toți berbecii îmi țin lecții?' - VIDEO

Imamul Mostafa Rashid a susținut că purtarea vălului este un obicei cultural, nu unul religios, afirmație care a provocat o reacție vehementă din partea colegului său de platou, avocatul Nabih Al-Wahsh.

Acesta s-a năpustit imediat asupra lui Rashid și a început să-l lovească cu un pantof. Membrii producției au intrat în platou încercând să-i separe pe cei doi, un tehnician fiind rănit ușor în altercație. Furios, imamul a părăsit imediat studioul de televiziune, emisiunea încheindu-se cu scena bătăii dintre cei doi.

Citește și: DEMISIE la Antena 1: BOMBA lui Dan Capatos a plecat

Nu este prima dată când imamul Mostafa Rashid face o afirmație surprinzătoare cu privire la regulile islamului. El a mai declarat, în trecut, că potrivit Coranului, nu este interzis consumul de alcool, ci numai stare de ebrietate, anunță B1.ro.

De altfel, imamul a părăsit Egiptul, mutându-se în Sydney, după ce a provocat un val de controverse în țara sa, declarând drept nule rugăciunile făcute alături de fostul președinte egiptean Mohamed Morsi.