Fury e TERMINAT: 'Am tras cocaină la greu. Sper să mă omoare cineva, înainte să mă sinucid'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 05-10-2016 18:09
Actualizat: 05-10-2016 19:24

Campionul mondial la categoria grea, pugilistul Tyson Fury, admite că a consumat cocaină pentru a scăpa de depresie.

Luptătorul britanic spune că are probleme psihice de ani de zile şi că nu s-a mai antrenat din luna mai.

Citește și: Cioloș s-a decis. Când va face marele anunț

"Trăgeam cocaină la greu şi beam foarte mult alcool în fiecare zi. Nu mă mai antrenez, m-am săturat de viaţă. Sunt depresiv. Sper ca cineva să mă omoare înainte ca eu să mă sinucid. Vreau să fiu ajutat însă nimeni nu face nimic pentru mine. Am ajuns la limită. Nu mai suport să trăiesc. Sunt într-un spital acum şi caut ajutor din partea psihiatrilor. Ei spun că aş fi bipolar. Dar toate astea se întâmplă din cauza lor. Ei m-au adus în starea asta. Când eram puşti iubeam să dau cu pumnul, iubeam boxul. Acum îl urăsc", spune Fury într-un interviu pentru revista Rolling Stone.

Citește și: Scandal imens în ALDE

Anul trecut, pugilistul britanic l-a învins la puncte pe Vladimir Klitschko (40 de ani) şi l-a deposedat de centurile WBA, WBO şi IBF. De atunci, Fury, în vârstă de 28 de ani, a amânat de două ori partida revanşă, stabilită iniţial pe 9 iulie, apoi pe 29 octombrie. Pe 22 septembrie 2016 fost depistat pozitiv cu cocaină.

Citește și: Laura Codruţa Kovesi s-a 'blindat': E URMĂRITĂ prin satelit după scandalul Black Cube / FOTO

"Dacă nu aş fi fost un creştin adevărat mi-aş fi luat viaţa imediat. În fiecare zi îmi doresc să mor. Ştiu că e un lucru groaznic să spun asta în condiţiile în care am trei copii acasă, dar asta simt: nu mai vreau să traiesc! Toţi banii din lume, gloria şi faima nu înseamnă nimic dacă nu eşti fericit. Iar eu sunt departe de a fi fericit", a mai spus Fury pentru sursa citată.