Zis şi făcut: Întâlnire între Alina Gorghiu şi Denise Rifai/ FOTO

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 09-10-2016 20:09
Actualizat: 09-10-2016 20:11

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, şi jurnalista Denise Rifai, de la Realitatea TV, s-au întâlnit duminică seara, "la o cafea". Întrevederea vine la doar o zi după ce Gorghiu declara, la Antena 3, că jurnalista ar avea loc pe listele PNL pentru alegerile parlamentare.

"Şi a fost şi cafeaua cu Denise... Ştiu selfie-urile nu sunt punctul meu forte, dar am fler la oameni puternici şi bătăioşi!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook, alături de două fotografii în care apare alături de Denise Rifai.

Vezi şi: Ilie Năstase iese din politică: 'Cum aş putea să dau eu mâna cu Dracul, cu Lucifer?'

"Sunt jurnaliste care-mi plac din media românească, care cred că ar face o figură frumoasă în politică. Aveţi şi dumneavoastră în post, dar nu dau exemplu din postul dumneavoastră, vă dau exemplu din afară, o să iau un post de ştiri. Şi pot să spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi. M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de tv. M-am uitat la omul care cunoștințe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze și care cred că și-ar schimba un pic perspectiva, dacă ar intra în politică", a spus Alina Gorghiu, duminică seara, la Antena3.

"O surpriza placuta pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a ma aprecia public! Ii multumesc frumos tot in mod public dar am facut-o si personal, am sunat-o in aceasta dimineata! Si avand in vedere ca ne stiam doar de la televizor, am planuit sa ne si intalnim, sa ne cunoastem si sa discutam. :-)", a fost replica jurnalistei, pe Facebook.

Vezi şi: ALERTĂ - Ghiţă duce războiul cu şefa DNA la următorul nivel. Ce 'probă' prezintă

Denise Rifai a făcut "valuri" în mediul online, în campania electorală de la alegerile locale, când îşi chestiona invitaţii din emisiuni într-un mod neobişnuit. Însă cel mai controversat episod din cariera jurnalistei a vizat atentatele teroriste din 2001, din SUA. Denise Rifai a afirmat că nu s-a dovedit faptul că atentatele au avut în spate persoane de religie musulmană sau alte persoane, "din poporul ales".