SCANDAL și DEMISIE la nivel înalt în PNL/ VIDEO

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 10-10-2016 13:40
Actualizat: 11-10-2016 00:01

Ședința Biroului Permanent Național al PNL s-a lăsat cu scandal, luni, la prânz. Președintele Organizației de Femei, Lucia Varga, și-a dat demisia din funcție, acuzând dictatura din partid.

Scandalul ar fi izbucnit între deputata de Bihor și secretarul general Ilie Bolojan, președintele PNL Bihor. Varga, fost ministru al Apelor și Pădurilor, și-ar fi pierdut locul eligibil de pe lista liberalilor bihoreni.

Potrivit unor surse participante la ședință, cei prezenți au aplaudat gestul Luciei Varga.

UPDATE: „Este o problemă care ține de filiala Bihor. Procedura nu este finalizată. Vă asigur că indiferent care va fi decizia organizației județene, vor fi și oameni supărați. Nu o să poată fi toți actualii parlamentari pe locuri eligibile pe liste. Nu ar mai putea fi vorba despre împrospătarea listelor dacă defilăm cu aceeași parlamenari. Nu vă pot spune dacă doamna Lucia Varga se va regăsi pe lista de la Bihor”, a declarat Alina Gorghiu la finalul ședinței.

UPDATE: „Există mai multe persoane care și-au exprimat intenția de a candida decât locuri eligibile. În Bihor există o procedură. Această procedură va fi finalizată în perioada următoare”, a precizat și secretarul general Ilie Bolojan. Declarația completă în înregistrarea video de mai jos: