BOMBĂ: Mutu vrea să-l aducă pe Hagi la Dinamo

Autor: Andrei Radu
Publicat: 14-10-2016 13:39

Fost jucător la Fiorentina, Adi Mutu vrea să dea lovitura și să-l împrumute pe fiul nașului său la Dinamo.

Presa italiana anunta ca Mutu pregateste un meci amical cu Fiorentina pentru Dinamo, dar si sa imprumute cativa jucatori de la echipa italiana. Ionut Negoita a anuntat ca Mutu se va implica activ in transferurile echipei, atat pentru jucatorii care vin cat si pentru cei care pleaca.

Citește și: Alibec s-a 'sacrificat' pentru colegi: 'Trebuia să salvez jucătorii'

Tuttomercatoweb.com scrie ca Mutu a propus deja imprumutul lui Ianis Hagi, aflat in prezent la echipa Primavera a Fiorentinei. Sursa citata scrie ca antrenorul Paulo Sousa nu ar fi de acord cu imprumutul in Romania, desi nu l-a folosit pana acum pe Ianis la echipa mare. "Ianis e la cativa pasi de echipa mare a Fiorentinei. Senzatia in acest moment este ca Sousa nu e de acord sa lase un asemenea talent sa plece", anunță Sport.ro.

Chiar daca nu va reusi sa-l aduca pe Ianis, Mutu va incerca si cu alti jucatori. Negoita are incredere mai ales in relatiile sale. "Va avea un cuvant greu de spus in ceea ce priveste transferurile. Speram ca prin intermediul lui sa aducem jucatori mai valorosi si sa negociem transferuri cu echipe mai puternice atunci cand vindem vreun jucator."