Dezvăluiri incendiare de peste Prut: Renato Usatîi s-a devoalat pe facebook / VIDEO

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 18-10-2016 20:46

Liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi a recunoscut că a transmis banii pentru killerul moldovean Vitalie Proca, aflat în detenţie în România. Despre acest lucru Usatîi a spus într-un filmuleţ plasat pe o reţea de socializare.

"Unul dintre cei reţinuţi la Chişinău este Malarciuc, iar cel de-al doilea, al cărui nume nu a fost făcut public de către procurori, este Serghei Ceban, de la clubul de hochei "Platina". De fapt, eu am transmis banii. Eu vă confirm că am transmis banii", a spus Renato Usatîi.

Cinci persoane au fost reținute până acum în dosarul Gorbunțov. Trei au ajuns în custodia forţelor de ordine în urma a opt percheziţii efectuate astăzi la mai multe adrese. Informația a fost confirmată de către șeful Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale, Nicolae Chitoroagă. Anterior, alte două persoane, bănuite că au încercat să-l mituiască pe asasinul Vitalie Proca, pentru a-l determina să depună mărturii false, au fost reținute. Bancherul susţine că tentativa de asasinat asupra sa și depozițiile false ale lui Proca au fost comandate de Renato Usatîi, conform publika.md.