Probleme cu listele PSD în judeţul lui Victor Ponta: 'Nu puteam să mă iau de gât cu Liviu Dragnea'

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 27-10-2016 13:20

Probleme şi controverse mari cu listele de la alegerile parlamentare în judeţul fostului premier, Victor Ponta. Unul dintre liderii PSD, Ion Călinoiu a fost "sărit" de pe liste. Şeful social democraţilor din Gorj, Florin Cârciumaru spune că nimic nu e sigur şi speră să se intervină de la centru. Călinoiu are o condamnare penale, de aceea a fost exclus de pe liste.

Citeşte şi: Ruşine fără margini pentru ISIS: Cum au fost surprinşi teroriştii în Mosul / FOTO

"Sper ca pană la data limită de depunere a candidaturilor, Călinoiu să revină pe listă. Sper să se revină pentru ambele liste, mai ales pentru Ion Călinoiu. Călinoiu poate fi în continuare un motor pentru PSD pentru a putea face împreună mult mai multe pentru Gorj. Doar aşa, împreună putem face mult mai multe. Îl rog în continuare să rămână şi la parlamentare şeful de campanie al PSD Gorj. Dumnealui are puterea de a trece peste acest şoc. Din punct de vedere juridic, legea nu îi înterzice lui Călinoiu să candideze. Mă doare sufletul de Călinoiu. Nu puteam să mă iau de gât cu Liviu Dragnea. Am rămas şi eu surprins de decizia lui Dragnea şi Neacşu. Călinoiu poate să demonstreze implicându-se în campanie că încă mai are ceva de spus în PSD Gorj. Sper să se regăsesacă în atenţia lui Dragnea şi pentru alte poziţii, alte funcţii, dacă vom câştiga alegerile", a spus Cârciumaru, conform radioomega.ro.

Citeşte şi: NATO anunță că are 4 batalioane GATA DE LUPTĂ: România participă la acțiune

Liderul PSD se jură că el nu are nicio legătură cu îndepărtarea lui Călinoiu. "Îl rog pe această cale pe Călinoiu să nu-i treacă prin minte că Florin Cârcumaru a avut vreo implicaţie, că l-am săpat cum spune un primar sau altul. Această condamnare a lui s-a dat exact cu o oră înainte de aprobarea listei în Comitet. Nici domnului Neaşcu nu I s-a mai permis să fie pe listă, la fel cu mulţi alţi colegi. Nu s-a luat decizia numai pentru Călinoiu. Dar, motivul în cazul Călinoiu a fost condamnarea", a mai spus Cârciumaru.