Eric Trump, fiul lui Donald Trump, a ÎNCĂLCAT LEGEA la alegeri: Ce gest a făcut și ce riscă / FOTO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 08-11-2016 22:18

Eric Trump, fiul candidatului republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, ar putea avea probleme cu legea, după ce a postat pe Twitter un selfie cu buletinul său de vot, informează DPA.

Într-o postare, ştearsă ulterior din reţeaua respectivă, Eric Trump, în vârstă de 32 de ani, a făcut publică fotografia pe care şi-a făcut-o cu telefonul, cu buletinul de vot deja marcat şi cu textul "E o onoare incredibilă să votez pentru tatăl meu! Va face o treabă atât de grozavă pentru SUA! #MakeAmericaGreatAgain". Finalul postării este sloganul de campanie al lui Donald Trump, cu sensul "să redăm măreţia Americii".

Citește și: Știai motivele pentru care unii par mai SEXY decât alții? / VIDEO

Problema e că statul New York, unde au votat mai mulţi membri ai familiei Trump, inclusiv candidatul însuşi, interzice prin lege publicarea de fotografii cu voturile exprimate. Potrivit DPA, gestul lui Eric Trump ar putea avea consecinţe legale, dar reaminteşte că în octombrie cântăreţul Justin Timberlake nu a fost pus sub acuzare după un gest similar, în statul său natal, Tennessee, unde a votat anticipat. Autorităţile locale i-au transmis doar un avertisment, deşi potrivit legilor statului fapta putea fi pedepsită cu amendă sau cu 30 de zile de închisoare, notează agerpres.ro.

Citește și: Asta e legătura dintre kilogramele în plus și memorie