DRAMĂ la PRO TV, la 'Vocea României': O concurentă se zbate între viaţă şi moarte / VIDEO

Autor: Gabriel Zamfirescu
Publicat: 16-11-2016 19:18
Actualizat: 16-11-2016 19:21

Stare de şoc la Vocea României. O fostă concurentă se zbate între viaţă şi moarte. I-a fost descoperită o tumoră şi acum este în comă. Este vorba de Ana Mardare, tânăra care a participat în prima ediție a show-ului. Pe vremea aceea, din juriu făcea parte Loredana, Marius Moga, Horia Brenciu și Smiley.

Citeşte şi: Imagini de senzație cu 'perla' lui Donald Trump: Cu ce se plimbă președintele SUA / VIDEO

Deși nu a reușit să câștige Vocea României, Ana începuse să aibă multe spectacole în ultima vreme. Fratele ei, Nelu Mardare, a publicat un mesaj emoționant pe contul de socializare, în care le mulțumește tuturor pentru susținere. „Va mulțumesc tuturor pentru gândurile bune pentru Ana Mardare sora mea . Care este bine la momentul asta sub observația Medicilor . Acum. Așteptam rezultatul analizelor RMN . Nu pot sa va spun mai multe pentru ca nu am rezultatele . Îmi cer scuze tuturor care nu le pot răspunde la mesaje sau la telefon . Va mulțumim pentru tot !”, a fost mesajul acestuia.

Citeşte şi: Asta e SURPRIZA anului în politică: Victor Slav, soţul Biancăi Drăguşanu, s-a înscris în PRU

În urmă cu doar câteva zile, Ana Mardare a fost internată de urgență în spital, iar la scurt timp a intrat în comă. Medicii fac tot posibilul ca interpreta să treacă peste cea mai grea perioadă din viața ei, conform libertatea.ro.