Care este magazinul care a dat LOVITURA de Black Friday

Autor: Andrei Radu
Publicat: 18-11-2016 09:20

Vineri, la ora 8 dimineața, la mai puțin de două ore de la deschiderea evenimentului Black Friday, o serie de produse au fost epuizate din oferta magazinelor online. De exemplu, pe site-ul Emag, câteva modele de telefoane mobile apar ca fiind deja epuizate. Este vorba de patru modele smartphone, care avuseseră reduceri de preț de 19, 21, 25 și 35 la sută.

Citește și: Germanii de la Rheinmetall vor construi TAB-uri pentru Armata Romana

Potrivit BlackFridayRomânia.net, cei de la ALTEX vor avea reduceri în toată luna noiembrie. educerile vor fi disponibile în magazine începând cu data de 1 Noiembrie, la diverse produse, și vor culmina cu ofertele cele mai interesante și tăieri de preț substanțiale, de până la 70%, în data de 18 și 20 noiembrie, anunță România Liberă.

Flanco organizează Black Friday 2016 în perioada 1 Noiembrie – 20 Noiembrie 2016, atât în magazinele fizice, cât și online pe Flanco.ro. Reducerile din magazinele Flanco sunt de până la 80% la sute de mii de produse din stoc din categoriile electronice (gadgeturi), electrocasnice mari și mici, auto și multimedia.