Mitică Dragomir 'îl dă-n fapt' pe Gigi Becali: Cum a FURAT patronul Stelei

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 18-11-2016 19:27

Dumitru Dragomir s-a decis să-i dea în fapt pe marii miliardari ai României. Cartea scrisă de Mitică va cutremura fotbalul românesc şi nu numai. După ce a dezvăluit eventuala tentativă de mită a lui Arpad Paszkany, Mitică scoate la iveală secrete neştiute despre Gigi Becali.

Citeşte şi: Un membru al Guvernului, JEFUIT sub ochii vicepremierului

Dumitru Dragomir povesteste in cartea sa - "Meciurile vietii mele" - ca Gigi Becali avea metode ingenioase de a trisa la poker sau barbut. Era intotdeauna preocupat sa isi fure adversarul. "M-a invitat intr-o seara la Lido sa jucam poker in doi. Dupa cateva maini, il vad ca da cartile incet si se tot uita ca inecatu' sa le desluseasca. M-am prins si l-am controlat. Avea un ciob de oglinda intre teancurile de bani si cand facea el cartile vedea intotdeauna ce am eu in mana."

Citește și: Ele sunt femeile care fac SEX mai DES: Studiu pe 210.000 femei

"De fapt, Gigi se preta la tot felul de prostii." "Nu stiai niciodata daca are sau nu vreo smecherie ca sa-ti ia banii..." "Intr-o seara, dupa ce jucaseram poker si el pierduse, ne propune sa jucam un barbut. Nu se mai jucase barbut niciodata la Lido, dar au fost toti de acord sa-si incerce norocul de doua-trei ori." "Gigi a venit cu niste zaruri facute pe "terta". Am sa explic pentru cei care nu stiu ce inseamna: zarurile sunt facute special ca pe numerele 1-2-4, care sunt perdante, suprafetele zarurilor sa fie mai late, iar pentru numerele 3-5-6 suprafetele sa fie mai inguste." "Cui stia sa dea cu zarurile, lung si fara obstacole, ii veneau numai 3-5-6; cel care nu stia si arunca zarurile corect, nu avea nicio sansa." "Zarurile, fiind mai late pe 1-2-4, cadeau intotdeauna pe laturile mai mari si nu pe cele inguste.", povesteste Dragomir in cartea "Meciurile vietii mele", citat de sport.ro.