Un nou DIVORȚ celebru CUTREMURĂ showbizul - VIDEO

Autor: Andrei Radu
Publicat: 19-11-2016 17:12
Actualizat: 20-11-2016 23:23

Un nou divorț zguduie lumea showbiz-ului din lumea întreagă! La doar o zi, după ce Marc Anthony și fosta lui soție, Jennifer López, au șocat spectatorii și milioane de oameni, după ce s-au sărutat pe scena de la Premiile Latin Grammy, artistul și cea de-a doua soție, Shannon De Lima, au anunțat că divorțează, potrivit hollywoodlife.com.

Divorțul lui Marc Anthony, care are 48 de ani, și al fotomodelului Shannon De Lima, de 28, vine la doar doi ani de când ei au devenit soț și soție. O sursă apropiată a celor doi a confirmat pentru jurnaliștii de la E! News că s-au despărțit. Cântărețul american și fotomodelul venezuelean s-au căsătorit în 2014, în cadrul unei ceremonii private în Republica Dominicană. Nunta s-a întâmplat la doar câteva luni de când s-au logodit.

Citește și: Veste proastă pentru Maia Morgenstern: Tatăl copilului ei trece prin clipe TERIBILE

Shannon De Lima și Marc Anthony au început să iasă la începutul anului 2012. Relația lor a început la aproape cinci luni de când artistul american și Jennifer López și-au anunțat despărțirea după șapte ani de căsătorie, anunță Spynews.

Marc Anthony și fosta soție, Jennifer Lopez, s-au sărutat în urmă cu două seri în cadrul galei 2016 Latin Grammy Awards. Cei doi foști soți au cântat noua lor piesă: "Olvídame y Pega la Vuelta".

Despărțirea lui Marc Anthony de Shannon De Lima i-a șocat pe mulți. Și asta pentru că în urmă cu două luni, de ziua lui, Shannon a făcut publică o fotografie cu ea și artistul în dreptul căreia a scris: "La mulți ani, tătic frumos!!!! Îți mulțumesc că îți împarți viața cu mine... și pentru că ești cel mai bun soț și cel mai bun prieten pe care cineva și l-ar putea dori".