Un fost CELEBRU sportiv e la un pas de ÎNCHISOARE

Autor: Andrei Radu, Redactor
Publicat: 23-11-2016 06:31
Actualizat: 23-11-2016 08:10

Fosta vedetă NBA, Dennis Rodman, a fost acuzată, luni, de producerea unui accident, fugă de la locul faptei și alte încălcări ale legii după ce a condus pe sensul greșit de mers pe o autostradă din Statele Unite, informează DPA.

Incidentul s-a petrecut la 20 iulie după ce Rodman s-a deplasat cu mașina pe sensul greșit de mers, pe autostrada Interstate 5, în apropiere de Santa Ana din California, se arată într-un comunicat emis de Tribunalul districtual din Orange County.

Citește și: Fanii dinamoviști au STRICAT momentul de reculegere în memoria lui Didi Prodan: Ce au scandat

Fostul baschetbalist în vârstă de 55 de ani a provocat un accident lovind frontal un autovehicul care se deplasa regulamentar.

Rodman ar fi părăsit locul faptei fără să ofere datele necesare celuilalt șofer implicat în accident, a cărui mașină a fost proiectată într-un parapet în urma impactului.

De asemenea, vedeta a fost acuzată de furnizarea de informații false poliției și de conducere fără permis valabil, anunță Agerpres.

În cazul în care Dennis Rodman va fi găsit vinovat, poate primi o sentință de maximum doi ani de închisoare, se mai arată în comunicat. Fostul jucător de baschet, de cinci ori campion în NBA, a revenit în centrul atenției în 2013 după mai multe vizite efectuate în Coreea de Nord și relația apropiată cu liderul acestei țări, Kim Jong Un.