Femeia care şi-a ucis bebeluşul şi l-a aruncat la gunoi, reţinută pentru 24 de ore

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 29-11-2016 23:26

O femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bârlad, suspectată că şi-a omorât copilul nou-născut, după care a aruncat cadavrul bebeluşului într-un container de gunoi, a fost arestată marţi seara, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea omor din culpă. ''Femeia a fost reţinută pentru 24 ore, pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracţiuni contra vieţii sau ale unei infracţiuni săvârşite asupra unui membru de familie'', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

Femeia a fost identificată de poliţişti ca fiind mama bebeluşului aruncat sâmbăta trecută într-un container de gunoi din municipiul Bârlad. Ea a plecat la o rudă din Bucureşti imediat după ce şi-a aruncat copilul la gunoi şi a fost adusă, marţi, pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. ''Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat pe raza municipiului Bucureşti o femeie în vârstă de 34 ani, din municipiul Bârlad, care în luna octombrie a născut la domiciliu un băieţel iar imediat după naştere i-ar fi provocat decesul. În dimineaţa de 26 noiembrie, femeia a aruncat corpul copilului într-un container de gunoi, unde a fost găsit de un bărbat din municipiul Bârlad, care a şi sesizat poliţiştii la numărul de urgenţă 112'', a spus Loredana David.

Datele rezultate în urma investigaţiilor urmează să fie coroborate cu rezultatele expertizei medico-legale, ce a fost dispusă în acest caz. Primele concluzii medico-legale au arătat faptul că nou-născutul de sex masculin a fost născut viu.