Gigi Becali rupe Steaua: Anunţul făcut de patron după eliminarea din Europa

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 08-12-2016 20:50

E criză majoră la Steaua. Vicecampioana a fost bătută la Villareal şi a ratat calificarea în primăvara europeanp. Gigi Becali a făcut un anunţ dur după această nouă înfrângere. Becali i-a făcut praf pe cei mai importanţi jucători ai Stelei.

"Jucătorii în care aveam mare bază nu au fost, nu e Steaua care trebuie să fie. De Amorim n-a jucat nimic, Boldrin la fel, Pintilii, în care îmi puneam mare speranță, n-a confirmat. Pintilii a pierdut toate mingile din zona lui, a dat numai pase greșite. Lui Golubovici parcă îi e frică de minge. El deviază numai ca să scape repede de minge. N-ai ce să faci. Reghecampf avea de ales între Tudorie și Golubovici. Eu i-am anunțat pe jucătorii care vor pleca în iarnă. Nu sunt supărat pe Tamaș, nu pleacă el.

Citeşte şi: SCANDAL în 'familia' Stelei: Cosmin Olăroiu l-a dat în judecată pe vărul lui Gigi Becali

Eu nu înțeleg, iei cei mai buni jucători și nu confirmă la Steaua. Am pierdut, ne lingem rănile și asta este. De Amorim este jucătorul meu de bază, Boldrin s-ar putea nu mai prindă echipa dacă revine Tănase. Dacă vine Teixeira, la fel, nu poate juca în fața lui. Nimeni nu-i poate lua locul de titular lui De Amorim, îmi place prea mult de el", a spus Becali.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă a făcut anunţul care va zgudui România: Acuze grave la adresa lui Iohannis /DOCUMENT

În schimb, reghecampf îşi contrazice patronul. "Cred că toată echipa a muncit mult, sunt mulțumit de ceea ce au făcut in seara asta, trebuie să avem mai mult curaj, De Amorim dacă era mai concentrat, poate marca", a spus Reghecampf la sport.ro.

Citeşte şi: Steaua NU a reuşit minunea în Spania: E afară din Europa / VIDEO

Acesta susține că Golubovici nu ar fi făcut față unui început de meci agresiv și de aceea l-a titularizat pe Adi Popa. Tehnicianul stelist a ținut să amintească și de problemele de efectiv ale Stelei. "Golubovici joacă cu o fractură, știam că va fi un meci greu la început, de aceea am vrut să începem cu Popa. Am avut foarte multe probleme de efectiv și încercăm să îi băgăm în teren pe jucătorii care sunt în cea mai buna formă și care sunt sănătoși. Trebuie să avem răbdare, pentru că încercăm să construim o echipă", a încheiat antrenorul Stelei.