Donald Trump se apără în faţa celor care critică alegerile făcute pentru viitoarea sa administraţie

Autor: Andrei Radu
Publicat: 09-12-2016 06:47

Donald Trump le-a răspuns, în cadrul unui miting în statul Iowa, celor care critică alegerile pe care le-a făcut pentru posturile din viitoarea sa administraţie, după ce a mandatat doi conservatori la conducerea departamentelor Mediului şi Muncii, transmite AFP.

"Suntem pe cale să prezentăm unul dintre cele mai bune cabinete din istoria ţării noastre" le-a spus Trump susţinătorilor care au luat parte la mitingul din Des Moines, al treilea din cadrul turneului pe care îl desfăşoară pentru a le mulţumi alegătorilor.

Citește și: Washingtonul dă undă verde vânzării de armament către patru state arabe

Trump l-a desemnat la conducerea departamentului pentru protecţia mediului pe Scott Pruitt, renumit pentru vederile sale conservatoare şi pentru poziţiile ferme luate împotriva reglementărilor de mediu impuse tocmai de agenţiei pe care o va conduce, anunță Agerpres.

Pentru portofoliul muncii, Trump a făcut o altă numire controversată, optând pentru Andrew Puzder, deţinătorul unui lanţ de restaurante. Despre el, Trump a spus că este "cunoscut pentru că se luptă pentru drepturile angajaţilor". Puzder se opune însă creşterii salariului minim.