Nebunie de meci între Pandurii şi Gaz Metan: Medieşenii au învins şi sunt pe primul loc / VIDEO

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 10-12-2016 18:04

Pandurii și Gaz Metan Mediaș au oferit meciul sezonului în Liga 1. Oaspeții au revenit de la 0-1 și au câștigat cu 5-2, după câteva goluri de excepție. Gorjenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 17, prin Lucian Sânmărtean, care a prins un șut superb din afara careului. Trei minute mai târziu, Alexandru Munteanu a egalat cu un lob peste Stanca, după o gafă a lui Mrzljak.

Când mai erau doar câteva secunde până la pauză, gazdele au revenit în avantaj după ce Țucudean a trecut de Pleșca și a trimis spre poartă, iar Rugasevici a înscris în propria poartă. Alexandru Munteanu a reușit o nouă execuție de senzație în minutul 64, când a trimis un șut fantastic de la 30 de metri. Același fotbalist al Gazului a avut o nouă execuție de excepție în minutul 67, când l-a lăsat fără replică pe Stanca.

În minutul 77, Mircea Axente a primit o pasă perfectă de la Eric și l-a executat pe portarul Pandurilor. Balul a fost închis de Alexandru Bic cu 11 minute înainte de final. Gaz Metan a urcat pe primul loc în Liga 1 după acest meci, cu 37 de puncte, la egalitate cu Steaua, care va juca duminică împotriva Astrei. Pandurii sunt pe 8, cu 24 de puncte.

VIDEO CU GOLURILE