Clotilde Armand deschide RĂZBOIUL cu Nicușor Dan: Nu ne lăsăm INTIMIDAȚI / VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 18-12-2016 00:06
Actualizat: 19-12-2016 09:17

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzaţiilor conform cărora ”echipa de comunicare/campanie” a USR ar fi asociat imaginea formaţiunii cu activiştii LGBT şi cu Soros.

Clotilde Armand a spus, la Cluj-Napoca, referitor la decizia luată de colegii săi, că ”iau mereu decizii greșite când nu sunt cu ei”. Revenită la București, Armand a filmat un clip cu soțul ei în care-l face praf pe Nicușor Dan, chiar dacă nu îi dă numele. Ea spune că nu se vor lăsa intimidați.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

„Înainte de toate vreau să spun că suntem o familie unită, care nu se lasă afectată, intimidată de nicio greutate întâlnită pe drum.”, a spus Clotilde Armand.

Sergiu Moroianu le-a mulţumit celor care şi-au exprimat simpatia faţă de el. „Vreau să ştiţi că în întreaga mea activitate de până acum am sprijinit scopul şi interesul USR. Am sprijinit cauza pentru care el a fost creat”, spune acesta.

Citește și: Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

Clotilde Armand: „Este o neînţelegere, nu am putut să discutăm cu colegii noştri, s-au grăbit foarte tare. Eu eram la Cluj, Sergiu nu a putut să discute pur şi simplu, avea alte lucruri mai importante de făcut, pentru că viaţa noastră de familie rămâne o prioritate. Sper că vom avea ocazia să discutăm. Tu ești matematician, ești obișnuit să rezolvi probleme și vom rezolva și problema aceasta.”

Clipul se termină în hohote de râs.